Nyheter 200331.12.03 :BESØKENDE PÅ  www.acca.tk.

TOP 10 COUNTRY LIST DECEMBER, 2003

Nr Country Unique hosts
1 Norway 65
2 Thailand 8
3 U.S.A. 6
4 Argentina 2
5 Germany 1
6 Philippines 1
7 Netherlands 1

Totalt 84 besøkende på siden vår i desember.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

30.11.03 :BESØKENDE PÅ  www.acca.tk.

 

TOP 10 COUNTRY LIST NOVEMBER, 2003
Nr Country Unique hosts
1 Norway 50
2 U.S.A. 5
3 Netherlands 3
4 Unknown 2
5 Brazil 1
6 Canada 1
7 Italy 1

Totalt 63 besøkende på siden vår i november.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

26.10.03:

GO WEST:

Dag og dato: SØNDAG 26.10.03 Møtestart: Kl.19.00 Sted: Klubbens kafé i Florvåg !!!!
         NB! Legg merke til at møtedagen er flyttet ifra torsdag til SØNDAG. Dette for å se om vi kan sanke sammen den faste gjengen på 20 – 25 medlemmer, som pleide å møte opp på søndagsmøtene.
            Dette blir et møte der sommerens begivenheter står i fokus – det betyr at du tar med deg dine bilder og evt. videofilmer fra treff som DU har vært på.
            I tillegg vil styret gjøre opp status for klubblokalet, økonomien, mekkeaktiviteten og den generelle entusiasmen for det å være med i en klubb med hovedinteresse å eie, kjøre og mekke på amerikanske biler.                               WWW.ACCA.TK er klubbens internetadresse.
       l klubbens to datakyndige er ivrige med å stadia oppdatere sidene. Har du vært innpå    Kanskje er det bilde på deg og din bil – den som søker vil finne….. 
             
BOWLINGSALONGEN på Askøv Senter tilbyr klubbens medlemmer rabatt pr. serie. Noe å ta med seg i den mørketid som vi er iferd med å gå inn i.
    Kanskje kommer klubben til å avholde et eget klubbmesterskap, med flotte premier og høy stemning. Styret tar dette opp med medlem Atle Østrem, som er medeier i bowlingen.
             Kveld og dato kommer vi tilbake til.
                  NYE BILER på gang ???? Flere har observert en Chevrolet Corvette. Som skal tilhøre en glassmester i Strusshamn. Et par Mustanger er også observert, enten det er gjester på øyen, eller fastboende, så liver de opp en heller trist bilpark.
                 På Skjelvik, inni en hage på venstre side av veien, står det noe amerikansk under en pressening – ser ut som noe 60-tals.
      Vidar H. Har kjøpt den Buick’en som lenge stod foran et eldre hus i Krokåsdalen. Dette var et objekt som Einar og jeg i sin tid – 1985- kunne få kjøpe av eierens enke. Pris var kr.7000.- og den var registrert og helt original. Aberet var at det var en 4 dørs stolpe og den gang var det bare hardtop som var inn!!!! Vi angrer i dag. Den er plassert tørt og godt inne på en løe. I påvente av at tre gutter skal få amcardilla.
                    Freddy Fender, med nyervervet lapp, har kjøpt T-birden til Jostein. Den er fra 1961 og meningen er at den skal få nv lakk og nye deler fremover mot våren / sommeren. I så måte står det en 4 dørs Rambler 4sale i klubbens lokale. Kankje noe for klubben til å bygge rallycrossbil av ? Som kjent er det mange av klubbens medlemmer som ivrer for et slikt prosjekt – tross alt ber Eikås om å bli brukt. Kankje kan akkurat DU ta til orde for dette på søndagens møte ???? 
                                   
Ellers så er det observert ende! ”nye” vans, piekups. Blazere. PTcruisere og en Avalanze på våre smale veier. Noen av dem er medlemsbiler. 
     
Av gamle biler er det stort sett bare mulig å observere Trygve sin ’54 Chevrolet Pickup. Vidar sin ’56 Ford F100 og Freddy sin T-bird. Hva med deg og din bil ? 
  
MEKKING: En som er flittig i garasjen for tiden er Øystein. Som SKAL ha sin ’39 Ford tudor street rod klar til sommeren.
     Mange deler er hentet ifra lakkereren og snart er det bare selve karosseriet som gjenstår. Rodden blir knall gul, med svart ramme,akslinger og, interiør. Øystein har så langt gjort en kjempejobb og bilen kommer til å bli knall !!!!!                        I klubbens lokale har Vidar sine faste dager og det kommer fremdeles til å bli en aktiv vinter med rust og sveiseapparat. Det meste på fronten, samt pulverlakkert grill (takk til Bjørn ) er klart – nå er det bakskjermene og resten av karosseri forandringene på bakparten som står for tur. Meningen er at dette skal bli en soft custom. 
            
I lokalet finner du også Trygve, både seint og tidlig. Det går både litt i Chevrolet og Ford. Hvor ble det av veggen bak hytten på ’54’en ? Han er dessverre den eneste som jobber på firerbandens ’52 Ford Cab Over Engine lastebil. Dette blir en helrå bil, når den blir klar. Dukker de tre andre opp. Er det nok muligheter for at den blir klar til våren – mye godt arbeid er allerede gjort.
                     John skal starte på sitt ’31 Ford tudor proskjekt sa snart gravemaskintakten går i andante = rolig. Da blir det mor tid til overs og busrodden kan påbegynnes – hvis det heller ikke blir en ’34 Willys coupe i gasserstil ?!                         Jostein sin Chevrolet støver ned. Men det meste er klart, så den blir nok å se på våre veier til våren….. 
              
Klubbens brannbil har gått i dvale – evig dvale ???
 Hvor er de som ikke har bil å skru på – det må jo være både sosialt og fint komme seg ut av godstolen for å få fart på klubbens International Brannbil. Som for øvrig na er lakkert av Trygve. Hvit og rød. Sjølsagt……….men vi savner akkurat deg.
                  Kafeen har fremdeles åpen hver torsdag fra kl. 19.00 til kl.22.00. Det hadde vært fint for driften av kafeen at akkurat DU tok deg en tur nedom en gang i blant.       Vi biter ikke ???!          A m ca r p ra t, nye biler, mekking i lokalet og bilfilmer. Samt salg av kaffe, brus og hot dog er det som venter deg. Og ikke å forglemme siste nummer av Amcar, Power og NoSRA sitt medlemsblad. 
               
ALTSÅ: Møt opp på klubbens medlemsmøte søndag I 26.10.03 klokken 19.00 i klubbens kafé – bak Thorsenbvgget i Florvåg. Du ser helt sikkert noen amerikanske biler utenfor, hvis du skulle være usikker på hvor vi holder til !?

Medlemsmøte Torsdag 19.06.03 KL: 19:00 Styremøte kl: 18:00 samme dag.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.06.03:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

10.04.03:

GO WEST:

 

Fredag 14. mars var ACCA tilstede på nattåpent ved Kleppestø u. skole. Her fikk ungdommene se litt nærmere på noen av bilene i klubben. Det var Vidars F100, Trygves Chevrolet Pick Up, Leons Mustang, Bjørns Explorer og Atles Bronco Noen av ungdommene var til og med ned til lokalet, og ble ikke mindre interessert av den grunn... I skrivende stund er det blitt et par flere gutter på prosjektet, Det er vel flott at det gror i AmCarmiljøet, elle hva?

 

De av dere  som har vært i lokalet i det siste har nok lagt merke til at fellesbenken har måttet vike plassen for en plate-reol. Denne reolen med innhold har vi fått av Florvåg verk. Det skulle være rikelig å ta av fremover for de som sveiser rust eller bygger opp igjen på nytt!

 

Apropos nytt, man begynner å se konturene av det som skal bli ny Rod i klubben

John har fått rammen tilbake fra blåsing og har begynt å montere motor og noe av karossen på jiggen som han har laget selv. Spennede tider i møte!

 

Ungdommene har lakket en del på prosjektet

 

Jostein monterer og monterer, og det blir mer og mer bil av det! Det blir et flott skue når den kommer ut på veien.

Trygve har gjort litt arbeid for Atle på Ford Fairlanen. Mellomaksel er kommet på igjen, og dynamo er montert. Innen 14 dager burde den være lakkert på Skråmestø og Steinfeldt, Kanskje på veien til sensommeren.

 

Bjørn vurderer å sette bort sveisejobben på Chevellen til noen andre. Noen som er interessert? Send til accaskoy@hotmail.com, så kan vi prøve å videreformidle det.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

26.02.03:

 

Klubbmøte 01-2003

 

Årsmelding 2002

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

25.02.03:

GO WEST:

REFERAT FRA ÅRSMØTET 22.01.2003 :
    Øyvind gikk igjennom årsmeldingen for –2002-som lød som følger: Klubbdrift: Antall medlemmer var 54 voksne og 4 ungdommer; men i tillegg til medlemmene ha det vært mange kommende medlemmmer innom lokalet.
      Det ble avholdt 9 medlemsmøter og 7 styremøter samt et årsmøte.
         Dessuten kan det nevnes arrangementkomitéen 3 vellykkede tiltak der blåturen med Storm Weather senter og Siri Kalvig nok peker seg ut som det mest artige. ( Trygve stolt sjåfør)

          Mekkelokalet: Klubbens mekkelokale har vært stappfull av biler året igjennom (faktisk en bil for mye).Dette har vært et stort pluss i en ellers så slunken klubbkasse   Året –2002- var et år med mye god aktiviitet med jevn flyt og fremgang på de ulike prosjektene. På ungdomsprosjektet har det også vært iherdig jobbing selv etter en nokså lang sommerferie.Ungdommene håper på å få den ferdig i løpet av 2003.

      I kafeen har jentene stått på flittig hver onsdag for å seige oss pølser, kaffe og brus. Og det har da vært bedre besøkstall siden forrige år!! Foruten mekkelokalet er vel dette vårt viktigste sosiale møtested eller hva?! Løftebukk og kompressor har fått sin årlige service .Begge har vært mye i bruk i året som gikk. Og det ble i siste halvdel av året investert i en del verktøy som kommer medlemmen til gode i det nye verkstedsrommet som ble ferdig rundt      Juletider!! I skrivende stund er nok også verktøyet kommet på plass. Klubben har også i løpet av året investert 20 000,- i isolering og ny kledning til bakveggen til lokalet. Arbeidet ble gjort på dugnad av stort settt den samme gjengen som alltid stiller opp!
      Det var i grove trekk årsmeldingen for året –2002”- og møtet gikk i gang med sakene for årsmøtet – 2003-.: Etter opplesning av årameldingen ble regnskapet for –2002- gjennomgått i felleskap med de fremøtte og kasserer Einar Østevold. Regnskapet ble godkjent av møtet:
             Som følge av store utgifter og strømpriser som ikke later til å bli lavere: ble det fåreslått å atter en gang øke medlemskontigenten. Det kom inn to forslag : ett på medlemskontigent på kr: 350,Og ett pålydende kr: 300,   Det ble stemt over og det ble overveldende flertall for å gå for en medlemskontigent på kr : 300,-. For voksne og 150,- for ungdommer. P.G. A. at ACCN i fjor valgte å ikke ta med det lokale medlemskapet i kontigenten for total medlem: hadde klubben ingen mulighet til å skaffe seg en skikkelig oversikt over hvor mange medlemmer vi til enhver tid har. 
    
De av dere som har fån innbetaling fo ACCN i år har sikkert sett at denne er redusert til Kr: 600,-. Den gjelder kun for abbonnementet og medlemskap for ACCN og ikke klubben lokalt!! 
           
Derfor ble møtet eing om å sende ut innbetalinsblankettt for medlemskontigent for –2003 samtidig til alle medlemmene. Innbetalingsblankettene kommer som vedlegg til dette skrivet.
             Innhetalingsfristcn blir satt til 01.04.2003 
         
Det er viktig at dere betaler innen fristen for at vi skal få oversikt over medlemstallene i klubben. Ikke minst fordi at mange støtteordninger baserer seg på medlemstall.Og fordi man er avhengig av å få inn penger til klubben på denne l tiden av året. De som eventuelt ikke overholder betalingsfristen vil ikke bli betraktet som medlem av Askøy Amcar Club og vil ikke få tilsendt møteinnkallinger, Invitasjoner og andre skriv. 
      
Vi håper selvsagt at så mange så mulig finner det verdt å femdeles være medlem av klubben vår. Husk bare: at enten man skifter bremser eller eksos-anlegg eller hva det måtte være. Så har man i de fleste tilfellene spart mange kroner bare på å være medlem hos oss. Oddvin har kommet med en valse og og en knekkebenk og John Karrlson har en dreiebenk på gang (kanskje). 
 
Dessuten har man andre medlemsfordeler av å være medlem. Og det er at man som medlem av ACCA får bedriftsrabatt på ASKØY BOWLING.Det vil si Kr 25,- pr åene uansett når du måtte bowle.( innenfor åpningstiden selvfølgelig!!)    Alle som er medlem i 2003 får et bevis som berettiger rabatten. Dette vil komme i posten så snart vi har registrert innbetalingen! (     BORTSETT Å VÆRE MEDLEM AV ASKØY AMCAR CLUB fOLKENS!! DET LØNNER SEG!!
    Leie for å ha bilen i lokalet vil fortsatt vær kr: 250,- pr. måned.RIMELIG! Biler og verktøy må eieren selv forsikre. Ellers står den på eget ansvar.Dette står også i leiekontrakten for de enkelte bilene.Man får rimeliige garasjeforsikringer gjennom IF_skadeforsikring dersom man er medlem hos ACCN.

             Kafé dagen ble fåreslått flyttet til TORSDAGER KL: 19.00-21.00 fordi Maren og Ida hadde fotballtrening onsdager.  Møtet var også enig om at all innkjøp av varer til kiosken skulle taes av styret. 

Så var det valg;            Formann: 2 År : Trygve Hylland Nestformann: 2 År : Øystein fengestad         Sekretær l År: Atle Østrem Kasserer 2 År : Einar Østevold.      Styrmedlem”!” 2 år: Øyvind Berntsen.          Styremedlem ”2” 2 År : Ronny flagtvedt 
          
Representant for ungdomsgruppen står fortsatt åpent, da altfor få ungdommer var på møtet.         Alle ble enstemmig valgt på det som må ansees å være det raskeste valget i nyere tid!! 

Ellers ble det diskutert en del omkring hvorvitt man skal satse enda mer på internett i klubben. Som kjent har Roy og Kim andre jobbet mye med Intemettsiden til klubben.    Og de har gjort en formidabel jobb med den og har fatt mange treff på siden.     Alle som har Internert oppfordres til å se siden og sende inn mail med bilder og tekst.Fortell om bilen din, planer, etc . etc. 
   
Internettsiden finner du på: www.ACCA.TK
 Og mail sender du til accaskoy@hotmail.com

      Øystein hadde på et tidligere møte foreslått betaling på løftebukken når du utførte arbeid for venner og bekjente. Møtet var enig om at dette burde videreføres. Dette kan gjøres på to måter: Enten ved at man legger penger på en børse i lokalet.       Eller ved at man innbetaler på kontonr 6515.11.34747 I Nordea som er klubbens konto. Børsen har ennå ikke kommet opp men det blir nok en råd med det også.
          Beløpet bør stå til samvittigheten til den som bruker løftebukken/utstyr etc. etc.. Dersom men ikke vil betale via konto kan man jo legge penger i en konvolutt og gi det til jentene i kiosken.Husk bare å merke konvolutten med ”bruk av løftebukk etc. etc.”      Møtet ble avsluttet av Øystein Fengestad som holdt en tale til ære for avtroppende formann Øyvind Berntsen . Øyvind takket for talen og alle applauderte for ham!! TAKK FOR GOD INNSATS ØYVIND!          
Kontakt-personer i styret: Øyvind berntsen : 56150179 eller 93416646        Trygve Hylland: 41601285       Einar Østevold: 56145336        Ronny Flagtvedt: 56142568                         Øystein Fengestad: 56141966 eller90087707 Atle Østrem: 56143387 eller 951 41 363            
Skal dere leie lokalet en dag bør vi få beskjed minst to dager i forveien slik at vi kan får sjangs til å klargjøre lokalet. Atle er ansvarlig for utleie og han nå’s på telefon: 951 41 363.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

22.01.03:

GO WEST:

ÅRSMØTE! 22.01.2003 kl 19.00
 Det bli valg av ny formann da Øyvind har bestemt seg for å slutte i vervet.   Fra forrige årsmøte stilte Trygve som kandidat, og han har sagt seg villig til å stille til valg oeså i år. Uansett er det viktig at alle stiller opp slik at vi kan sammen diskutere hvordan klubben drives fremover. 
        
Ikke minst med tanke på ungdomsarbeidet i klubben, internettsiden, og mye mer. 
                          MØT OPP! MØT OPP!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyheter fra 2002

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis du har noe du gjerne vil dele med oss, send inn til denne adressen:  

              accaskoy@hotmail.com eller accaaskoy@hotmail.com