Nyheter 200207.08.02
:

GO WEST:

Medlemsmøte onsaag 21.08.2002 kl 19:00!
     STYRET STILLER KL: 18.00!!TIL MØTET!! 
          
Det er på tide å ta opp igjen tråden etter en lang sommer ferie!! Vi har mye på tapetet for høstsesongen ,så derfor er det vel like greit å hoppe i det. ELLER HVA!!?    Noen har sikkert mye å fortelle etter opplevelser i ferien.(røver-historier).Og noen har kanskje solgt eller kjøpt YANKEE!!
             Kafeen åpnet igjen forrige onsdag og da var folk på plass igjen .

 Og jaggu dukket det ikke opp en ny bil også.Det var Roy Rodvelt som har ervervet seg en flott 60- Caddilac Eldorado Biarittz.Han har også skiftet ut sin Chrysler Neon med PT Cruiser.! ICONGRATULATIONS!!

        Ellers ryktes det om at det har kommet en ny Corvette på øyen. Så vi far se om den dukker opp etter hvert utenfor.   MØT OPP PÅ ONSDAG MED MYE MATLYST OG KOM HELST MED DIN AMERIKANER! !Det var et flott syn forrige onsdag og det håper vi det blir neste gang også!!
   Vi har fått nytt medlem!! Det er John Karllson .Han er en Rod- bygger og leter etter et prosjekt å ta tak i.Han får hjelp av Vidar til å leite frem et prosjekt. Ellers har han drevet mye med bil-cross og har også bygget noen velte-bur.Så er det noen som vurderer en karriære på bilbanen er det kanskje lurt å få noen pointere hos han. VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!! 
         
PÅ GOLVET: Det har ikke vært så voldsom stor aktivitet i lokalet denne sommeren .Men det er vel normalt får vi si.Så nå er det bare å klute til utover høsten og vinteren! !Og i tilleg til bilene skal det også gjøres en del på lokalet og i mekke-hallen.
         . Utvendig må veggen males og kisten skal på plass.Her må nok vi til med en dugnad Og verktøy-benken skal gjøres ferdig så snart det er plass. I KAFEEN: FlipperspiUet er fremdeles ikke 100% bra .Men det jobbes med å få en til å se på saken.
     Maren og Ida selger bra med pølser. Det har vært bra med folk på onsdagene Denne onsdagen er det sikkert mye å snakke om . Kanskje det er noen som har deltatt på Væsterås i sommer? Uansett håper vi at alle som en lader lommeboken med cash ,for et sanseløst inntak av cola ,pølser og kaffe!! Vi minner igjen på de uheldige virkningene på å ha for mye cash i lommeboken .Så derfor bør dere som har dette problemet LETTE PÅ TRYKKET I KAFEEN.!!        (PS. Skulle det være andre trykk ute og går så setter vi pris på om de er av den luktfne typen! !he ehe) 
           
PÅ MØTET:    P. S. Roy Rodvelt har kommet med et forslag om å oprette en egen hjemme-side på internettDersom det er noen som har kunnskap om hvordan dette gjøres ønsker vi at de kornmo1 på møtet og viser veien for oss Andre ting som skal diskuteres er: - medlemskort til undommene 
         
GRILLFEST    ELDRETUR 
           
GARASJERUNDE 
    
MOPED MEKKING
   BETALING FOR BEKJENTE PÅ BUKKEN(100 KR PR GANG) OG MYE MER!!!!

     Ellers er det kommet en kopi maskin nede på kontoret så nå blir det lettere for sekretæren å lage møte innkallingene.Det var Øyvind som skaffet maskinen.   Vi håper at medlemmene leier lokalet litt oftere da dette er en fin inntekt til klubben .Og dessuten er det nå slutt på at du må vaske deg både ut og inn i loka!et.Her etter vil lokalet alltid bli vasket før det leies uti! Så da blir det bare vask ettenruk. Vi håper at dette gjør det lettere for dere å bruke lokalet til egne tistelmger          Skal dere leie lokalet en dag bør vi få beskjed minst to dager i forveien slik at vi får sjangs til å klargjøre lokalet. Atle er ansvarlig for utleie og han nå’s på telefon: 95141363.     MØT OPP! MØT OPP! MØT OPP! MØT OPP! MØT OPP!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.06.02:
GO WEST:

Medlemsmøte onsdag 05.06.2002 kl 19-00!

     Ja atter en gang kaller vi inn gjengen til møte i klubben.Det har skjedd en hel del siden forrige møte både i klubben internt og i Amcar miljøet generelt! 
          Det har blant annet vært dugnad på bygget.En ganske så omfattende utskifting på den veggen som vender mot senteret er nå snart ferdig.Enda gjenstår det en del på kisten og så skal det monteres renner. 
    
Ellers ble det også ryddet utenfor dykkerklubben og ”lakkboksen”står nå inntil vårt bygg. Utenfor begynner det virkelig å bli bra!
            Det har vært mange involvert i dugnaden og for ikke å fornærme noen ;nevner vi heller ikke noen navn. Vi får heller konstatere at det er et SOLID stykke arbeid som er gjort!!! All honnør til de det gjelder!
      De fleste har vel også fatt med seg Amcar Cruise 01 .mai og vårmønstringen på Lagunen.Den 20.mai var det treff på Os og der var det mye fint å se på! 
               
I skrivende stund er klubben ute og viser seg sammen med Storm Weathersenter.Siri Kalvigs undersåtter skal på blåtur og i den forbindelse Skal de transporteres fra Bellevue Restauranter til Verftet.Det er jo ganske artig at nettopp ACCA får et slikt oppdrag!Og det enda vi ikke har annonsert i noe medium at vi tar slike oppdrag.KOM PÅ MØTET OG HØR HVORDAN DET HELE HAR GÅTT FOR SEG!!! !Det kommer nok en og annen røver-historie skal man se! He Hel De som skulle kjøre var: Vidar med 37’Chevrolet Rod, Trygve med sm 54’ Stepside Pick Up, Øyvind kjørte med Vidar sin F 100 Tick Up, Jostein med sin Thunderbird, Eivind tok med seg Limoen, Oddvin sin Chrysler 300, Jan med sin Flotte Mercury og Ronny med HISSIG Pontiac!!! Det var sikkert et flott syn .Og heldig med været ble de jo også!!!

      PÅ GØLVET: Jostein har fatt hjelp av Leon til lakkering av diverse deler til sin 52’Chevrolet.I følge Leon skal resultatet være akseptabelt.B.l.a. har de lakkert dørene om igjen.
          På Brannbilen har det ikke vært samme fart som tidligere.Men man har nå fatt inn seter og begynt å plate veggene i den bakre kabinen.Enda er det vel en del arbeid før vi kan begynne å få farge på bilen igjen.Men det minker på oppgavene hele tiden .Guttene har sett seg ut et nytt prosjekt etter at brannbilen er ferdig.Det er en Chevrolet Van som de akter å bruke som russe-bil .De har 5 år på seg til å få den ferdig.I og med at den er deres egen mangler det nok ikke på innsatsviljen.Lykke til når så langt kommer!!  
                           
Atle har ventet lenge på noen bremsedeler .Men nå er delelisten komplett så om ikke lenge er bilen på veien. I tillegg skal han ha full service før ferien. Som for øvrig skal tilbringes rundt Væsterås!!POWER BIG MEET.Ryktene tilsier at det er mange fra Askøy som skal nedover i år!Gjett om vi gleder oss!! Trygve har gjort en del arbeid på firerbandens C-500 .Det synes ikke så mye utvendig hva som er gjort,men det er nå kommet teppe i bunnen ,instrumentene er ferdig koblet og sofaen er hevet og montert.Mye gjenstår men det minker da her ogsålKanskje vi ser den på veien på sensommeren.? 
    
Geir har vært innom og tatt en aldrig så liten service på sin Buick Vi aner vel at den er å se på veien i løpet av sesongen.Eller hva Geir?
         Vidar har felt inn lykter bak på sin Mercury og en nedfelt antenne like ved siden av caben på førersiden .Den skal selvfølgelig være motorisert .De fleste Roddere med respekt for seg seiv har vel en nedfelt elektrisk antenne?!Ellers blir bunnen stadig nyere .
             Prosjekt 53 står i lokalet fremdeles men det er visst meningen at Karl skal ta den opp i lokalet som han har med Freidar.Der får han jobbet mer med den.
             Ståle har tatt ut sin Dodge.Han er vel å finne i skauen når han er hjemme fra Nordsjøen. Vinsjer trær og velter kuer og slikt!! 
         
Freidar sin Chevelle er ikke Freidar sin lenger. Men den er fortsatt å finne i lokalet .Den nye eieren er Bjørn. For 25000 sikret han seg en ekte muskel- bil.Han har allerede kommet i gang med å sveise rust.Han mener at til neste år burde den være på gaten igjen. Det burde være realistisk.Ikke godt å vite hva denne bilen er god for når Bjørn er ferig med den. Men det dreier seg om muskler an mass!! SPENNENDE, SPENNENDE!! Ronny bør kanskje sjekke bakspeilet etter hvert? He he.
    Fred Idar har fatt sin Rambler inn i lokalet.Han skal begynne på motoren ganske umiddelbart.Tror det var lagerbank fra veiven eller et rammelager.En morsom og spesiell bil det der!! 

      I KAFEEN: Flipperspillet er fremdeles ikke 100% bra .SÅ om du kjenner noen som kjenner noen som kan noe med dette.TA KONTAKT!!
          Maren og Ida selger bra med pølser. Det har vært bra med folk på onsdagene.Denne onsdagen er det sikkert mye å snakke om. Kanskje det er noen som har deltatt på Eikås i helgen? Uansett håper vi at alle som en lader lommeboken med cash ,for et sanseløst inntak av cola ,pølser og kaffe!! Husk at det er ikke bra å gå med for tung lommebok!! En slik skjev belastning kan medføre hoftedysleksi og kast i kneskålene.Og husk at jentene tar i mot tips!! 
    
P.S. Freidar skal visstnok seige unna en del av sin samling kjøretøyer.Er det ta 3 betal for 2 ? Eller hva Freidar? MØT OPP MØT OPP MØT OPP!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.04.02:
GO WEST:

Medlemsmøte onsdag 17.04.2002 kl 19:00!
     Ja det er på tide med et nytt møte folkens! Påsken er for lengst lagt bak oss og det er nå full aktivitet i mekke-lokalet. Det siste møtet var det godt oppmøte på og det ble til tider trangt i kafeen. Det var mange temaer som ble tatt opp og mange var engasjert!Det var faktisk til tider høy temperatur når enkelte saker ble diskutert. Men hva gjør vel detl Det viser bare at vi har medlemmer som viser interesse og ikke er redd for å si sine meninger!             En del av det som ble tatt opp var:
        -STEAMER  
       
-BLÅSESKAP
        -LAKKBOKS     
       
-FLIPPERSPILL 
       
-KOMMUNALE AVGIFTER 
       
-SYSTEM NØKLER PÅ PORTEN 
       
-ETC. ETC. ETC. 
           
Noen av tingene er gjennomført i skriv & stund.Men det er fortsatt mye å ta tak i og det dukker alltid opp nye utfordringer! Så møt opp på onsdag for å se utviklingen i de forskjellige sakene og hva som skjer på gølvet i mekkehallen. Vi håper at så mange som mulig kjører AMERIKANSK til møtet !!!! OG PENGER TIL PØLSER,COLA OG LODDER! 

            VI HAR FÅTT TILBAKE TIDLIGERE MEDLEMERIDet er Rubeq Hostad og Knut Jonas Bratlie. Velkommen tilbake!! 
          NYE BILER: Øystein Fengestad har kjøpt seg en 85-mod JEEP CHEROKEE CHlEF. GRATTIS. Det virker som om det er flere og flere  som velger å ha amerikansk bruks-bil.DET er en utvikling vi liker!!
     PÅ GØLVET: Jostein har siden sist montert bakruten i sin ’52 Chevy og har begynt å montere skrape-lister til siderutene. Og så har han skilter !! Han begynner å se enden på prosjektet nå.
     Ellers har han også i det siste luftet Thunderbirden på veien.Den ser ut å virke bra og tar seg best ut på veien .VI REGNER ME AT DEN FORTSATT ER TIL SALGS! 
Morten,Ruben og Christian har blåst ren bremsetromlene på brannbilen og er så godt som ferdig med zinking og maling av ramme og understell.Det neste blir å montere plater i bunnen slik at man får begynt på innredningen.    Atle har ikke fått gjort så mye på broncoen de siste 3 ukene.p.g.a litt pengemangel og at han her måttet prioritere annet arbeid .Men Broncoen bør være på veien i løpet av MAI måned.
         

Det har også stått litt stille på firerbandens C-500 ,men de kommer sterkt tilbake!!
          Freidar sin Chevelle har fatt service av trygve :oljeskift,filter på motor og kasse.Det er visst meningen at Freidar skal fortsette på bilen i egne lokaler.Men den vil bli bruktlKanskje han stiller på stripen på Eikås?            Ståle er nå ferdig med bremsene på Dodgen sin .Han blir vel å finne i skauen utover i sesongen! For det er jo der en slik bil hører hjemme.
     Det har ikke skjedd så mye med Buicken til Geir.Men nå er det vår så kanskje det begynner å krible litt i fingrene     Vidar har fortsatt sin tålmodige reise i rustens verden ! !Og bak seg har hen lagt nytt friskt stål.Det er nesten som man kan høre at Mercuryen stønner av velbehag for hver nye plate som blir puntwt fast. Det er inspirerende å se at det går an . Karl har vært nedom og sondert i deler til’ 53 Chevyen sin.Det er en hel jobb bare å sortere delene ,men han finner nok ut av det. 
     
LOKALET: Systemnøklene er på plass og de som har biler i lokalet har fatt sine nøkler. Samt de som sitter i styret. Øyvind har jobbet en god del med blåseskapet som klubben kjøpte av Reidar.Det ser ganske så profft ut! KAFEEN: Det har kommet et flipperspill i kafeen og det skal koste 10 kroner for 3 spill.Man må kjøpe polert i kiosken da spillet ikke tar nye mynter. Så møt opp dere flipper-fantaster!!
          Ellers begynner det å komme frem biler på veien etter Trygve har hentet frem sin flotte Pick-up og Mustangen til Leon er også på veien .Det er vel ikke lenge før vi ser Chrysleren til Oddvin heller?Det er sikkert mange flere som har funnet frem til sine klenodier, så hvorfor ikke ta de med på møte nå på onsdag? 
          
VEDLAGT FØLGER OGSÅ TERMINLISTA FOR SESONGEN!   VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.02.02:
GO WEST:

  Den 27. januar ble det holdt årsmøte i klubben. 18 medlemmer møtte opp og igjen kan man vel si at det var den harde kjerne som kom.For de av dere som ikke kunne være der,kan vi melde om at det ble følgende endringer i styret: Øyvind Berntsen fortsetter som formann i l år.Trygve Hylland ble valgt til nestformann 2 år.Sekretær: Atle Østrem 2 år.Kasserer Einar Østevold l år.Styrmedlem:Ronny Flagtveit l år.Og Thomas Iversen fortsetter som varamedlem i 2år.Vi takker Vidar for Lang og tro tjeneste som sekretær.Nå kan du konsentrere deg helt og fullt om din 39 Mercury!!!!keep up the good work!

             Det var meningen at årsmeldingen skulle følge med denne innkallingen, men Øyvind har måttet prioritere annerledes.Så den får vi ta en annen gang.
      Det er ingen grunn for å holde seg hjemme førstkommende onsdag,for vi har en del spennende saker å ta tak i!!!STIKKORD:budsjett,blåseskap,lakkboks?,FLIPPERSPILL i kafe og mye mer. Dessuten har datter til Vidar; Maren tatt over jobben i kiosken og med seg har hun som regel sin venninne Ida.De er to flotte unge jenter som allerede har kommet godt inn i jobben!Og de venter på at akkurat DU kommer og kjøper pølse,cola og kaffe!!FULL PAKKE-STINN BRAKKE!
                  VI HAR FÅTT NYE MEDLEMMER og kan ønske følgende personer velkommen til klubben: Cato Gunnar Hatlem som opprinnelig kommer fra Førde.Han cruiser rundt i en Chevy-van og er hekta som alle oss andre på AMERIKANSK!.
   Så har vi Arild Berstad og han kommer frå Øystese. Om han kjører amerikansk vites ikke,men han er tydelig intresserl
Og vi har fått nye undomsmedlemmerRuben Aksnes, Christian Olsen og Morten Asphaug Vedå.De er allerede godt i gang med brannbilen og jobber så støvet fyker!! VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE! 
         
Nye biler: Atle fikk tak i en delebil til sin BRONCO 79 mod.Og det skulle vise seg at den var så bra at det blir fort bil på veien. Absolutt å se på veien til våren.YEEHAA!!
             Bjørn har flesket til og kjøpt seg en Ford Eksplorer 95 modell.Den ble importert til landet for to år siden fra Tyskland.Lav km.stand ,strøken i lakk og interiør.Og masse masse utstyr!!GRATULERER! Han skal selge sin 87 Suburban ,så om du er interessert ,ta gjerne kontakt!

        PÅ GØLVET: Jostein jobber jevnt og trutt med sin ’52 Chevy.Det går i montering og lakking av smådeler.Han har også engasjert seg i brannbilen hvor han far god hjelp av våre ungdommer .Forrige helg ble brannbilen sandblåst av Jostein, Ståle og ØyvincLOg nå er Ruben,Morten og Christian i full gang med å grunne rammen. 
          
Geir har en del flikking igjen på sin 54 Buick.Freidar skal ordne bremsene på sin muskel Chevelle.Det samme skal Ståle med sin Dodge.Atle jobber jevnt på sin Bronco og gleder seg sykt til å kjøre amerikansk igjen!
    Og til dere som er litt kritisk til en viss 39 Mercury...ta dere en tur og se selv,for dette blir det BIL av!! Vidar jobber tålmodig og metodisk og det gir resultater.Han har også fått tak i en overnatt flathead –motor.Mye fremgang her altså.
             Firebandens Ford c-500 har fått montert en del elektrisk og låsmekanisme i dørene.Ny siderute,bakrate og montere seter er neste oppgave som venter.Planen er å gjøre ferdig framvognen før man gyver løs på planet.Bilen skal bli en ”flatbed car rescue vehicle”.
       Når det gjelder prosjekt 53 Chevy så savner vi den nye eieren i lokalet.Du bør møte opp og begynne på den.Den står der så sørgmodig og venter på å få komme ut og se seg om i verden igjen.Kom igjen da vel! Vi biter ikke!         Det skrues utenom klubbens lokaler også .Oddvin har gjort en del arbeid på Blazeren og på Limoen. Er Remi ferdig med Camaroen sin? Jonas holder visst på med en gammel Ford Lastebil.Hvordan går det til Øystein? Reidar og Simon har sine prosjekter. Einar sin Ford. Og Frode sin Camaro.I det hele tatt mange er på gang og kanskje burde vi ta en garasje-runde snart!?
    Leon er ikke langt unna godkjenning med sin Buick .Han har endelig tenkt å kvitte seg med riskokeren sin. Buicken er en flott bil som hører hjemme på veien. Mustangen overvintrer i millitærklubbens lokaler . Den lengter sårt etter å legge gummi i diverse kryss og rundkjøringerl Hvor er Mette med sin mustang?
   Trygve sin pick up kommer nok på veien igjen og han har en svær Lincoln som virkelig bør nytes på veien!Og det er sikkert mange flere som jeg ikke har falt med meg her.Det burde bli et langt kjede på cruising til våren.                       Kafeen var leid ut til Arne Sigmund forrige fredag.Han holdt bursdagselskap for datteren sin .De var over 20 barn!Stakkars!He he! 
          
Og Jostein har fremdeles en registrert og rustfri ’61 Thunderbird til salgs for rundt 35 lapper! !Løp og kjøp!!            Bjørn Egeland har forært sin samling av Right On Magazines til klubben.Her er det mye god lesning og flotte bilderl
Takk skal du ha!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis du har noe du gjerne vil dele med oss, send inn til denne adressen:  

              accaskoy@hotmail.com eller accaaskoy@hotmail.com