Bli medlem i Amcar Askøy!!

Har du lyst til å bli medlem i AMCAR Askøy? 
Kontigent er:
kr.450,- pr.år for voksen
kr.200,- for barn / ungdomsmedlemmer i ungdomsprosjektet. 

Du må levere/sende inn innmelding søknadskjema for å kunne bli tatt opp som medlem!

InnmeldingskjemaINFO:

AMCAR Askøy holder til på Florvåg kai (Florvågveien 89) på Askøy. Det tar 4 min. å kjøre fra Askøybroen til klubblokalet vårt, og 15 min å kjøre fra Bystasjonen i Bergen. Vi har medlemmer fra hele Askøy og bla. fra Loddefjord og Sotra / Øygarden.
Vi har åpen onsdagskafè (kl.18.00-20.30) alle uker utenom ferier/høytider. 

Se bilder fra Klubblokalet.

Som medlem får du mange fordeler du ikke finner i andre bilklubber. 
Vi har et stort klubblokale med et godt utvalg av verktøy, løftebukk, dekkmaskin, avballanseringsmaskin, sveiseapperat, sandblåsekabinett, sandblåsehall, pulverlakkeringsutstyr osv. som det er gratis å bruke for medlemmer på egne biler. Skal du til med en større sveisejobb, må dette avtales med hallansvarlig siden sveisetråd og gass er en stor utgift for klubben. 
Det er tilsammen 6 mekkeplasser som leies ut til klubbens medlemmer. Har du vært medlem i over 12 måneder kan du leie mekkeplass til din bil.
Du kan leie mekkeplass for å overhale motor i klubblokalet.

Klubben arrangerer julebord for medlemmer m/ledsager. 
Askøytreffet er vårt eget uformelle amcartreff  i Mai/juni og er gratis for biler og publikum. Premiering.
Right On Bil og MC Mønstring er et samarbeid med Ronny Krabberød og Bilbladet Right On, og treffet arrangeres i august hvert år. Right On er åpent for alle hobbykjøretøy.
Rebusløp og Grillparty arrangeres av og til i sommerhalvåret.

Vi har rabattavtaler du får goder av når du er medlem.

Medlemmer har også mulighet for å leie kafelokalet til f.eks bursdag og andre festlige anledninger.
Ta kontakt ved interesse.

Hobbybiler og Cruising hører sammen. Lokal Cruising rundt på Askøy og inn til Bergen blir arrangert med jevne mellomrom i sommerhalvåret. Flere og flere reiser på Treff og langturer. Spør på onsdagskafè, så får du info om hvem som reiser hvor.

Klistermerker og pins selges i klubbens kafè.
Klubbhuset er røykfri sone.

Bruk av løftebukk er kun gratis for medlemmet (og egne barn) sine biler, og for venner og bekjente av medlemmet koster det Kr 200,- hver gang. Disse pengene betaler du i innbruddsikker postkasse som henger på løftebukken (og tømmes ofte). Evt. betale til konto.
Har du noe du skulle ha lakkert, har vi eget avlukke for det (kun til egne medlemsbiler/deler). 


Når det gjelder f.eks. forsikring og finansiering, anbefaler vi å bli medlem i American Car Club of Norway, AMCAR. Da får du medlemsblad 10 ganger i året og gode rabattavtaler. Se link her til amcar.no
Ønsker du spørsmål om forsikring av veterankjøretøy eller amerikansk bil, ring Frank Stølan på 72896000
Ønsker du teknisk info ifm. import eller nybilregistrering, ring Teknisk på 72896000.
Ønsker du info om finansiering, ring 72896000 eller søk direkte på nett her.

AMCAR Askøy ( tidligere American Car Club Askøy ) har i mange år vært tilsluttet AMCAR i Trondheim, men ved å bytte navn fra American Car Club til forstavelsen AMCAR (4/7-09), og i tillegg bruke deres logo, viser vi nå at vi står nærmere og sterkere tilsluttet enn før. AMCAR i Trondheim trenger også denne støtten for å kunne presse hardere på bilpolitisk sammen med NAF og KNA osv. i store bilpolitiske saker.
Se info under om moderorganisasjonen AMCAR i Trondheim
AMCAR Askøy har eget mekkelokale for 6 biler på kaien i Florvåg, samt stor kafè som kan huse alle medlemmer. Den er åpen for medlemmer hver onsdag utenom i skoleferien. Temakvelder som omhandler sveising, tinnsparkling, bilelektrisk, motor, overflatebehandlin osv. pluss ungdomsarbeid er hovedtema i løpet av vintrene. Ungdomsarbeidet tar for seg ungdom fra konfirmasjonsalder og oppover som er interesert i bil og motor. De får delta på temakvelder og mekking / motoroverhaling og synes dette er kjempegøy og lærerikt. Om sommeren arrangeres det AMCAR CruiseNight samt lokale cruising, rebusløp, garasjerunder, Nasjonal Motordag, Askøytreffet som er et søndagstreff, samt at vi er medarrangør til Ronny Krabberød sitt Right On Bil & MC Mønstring.

Historikk tilbake i tid: Se Dagbok 2004-2022: Se link her