UTLEIE AV LOKALET

Du har mulighet for å leie Amcar Askøy sitt kafèlokale m/utvendig terrasse og plass til bortimot 50 personer for bursdag, julebord eller andre festlige anledninger. Dekkes det på "inne" på terrasse kan det være inntil 60 personer.
Kun medlemmer kan leie lokalet. Og dette gjelder kun medlemmer over 24 år. 
Har du en kamerat, nabo eller familie som ønsker å leie lokalet, er dette OK hvis du som medlem i AMCAR Askøy står som ansvarlig leietaker. Du bør dermed være tilstede under hele festen (fordi du er den som står ansvarlig ifm. herverk/tyveri osv.). (11/12-2014)

Prisen er kr.2000,- pr. kveld/døgn. (30/11-2011)
Ønsker du å leie terrasse koster det kr.500,- i tillegg.
Pris for barneselskap etc. i ukedager er kr.500,- pr. kveld/døgn.
Utvasking av gulv i kafè og kjøkken, trapp og wc kan gjøres av leietaker, men det må gjøres skikkelig... også bak/under benker og stoler. 
Utvasking etter utleie kan overlates til klubben, og koster da kr.1500,-. (17/10-2018)
Det vil også bli tatt et dipositum på kr.2000,- ved leie, som blir tilbakebetalt etter overlevering/tilbakelevering.

Aldersgrense for utleie er 24 år. (10/12-2014)

På kjøkkenet er det dekketøy, 1/2-litersglass, melkeglass, vinglass og snapsglass til ca.50 personer. Det er også skåler for chips, peanøtter og digg.
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøl og frys, micro og kaffetrakter er noen av tingene vi har.

Kontaktperson for Utleie Kafè finner du her.

Ytterdør skal holdes låst hele tiden under festen. Trapp fra (innvendig) terrasse og ned i mekkelokalet er avstengt og avlåst.
Rømningsvei er enten hovedtrapp ned fra kafè eller ut fra utvendig terrasse.Totalt sitteplass inne i kafè for 34 personerKjøkken med oppvaskmaskinMicro, komfyr, kokeplater og kaffetraktereKjøleskap med fryseseksjon nede samt egen fryseboksSittegrupper på innvendig terrasse for 20-25 personer
Se flere bilder fra klubblakalet vårt i fane til venstre merket "Klubblokalet"

Gå til Kontakt