1968 Chevrolet Nova.Eier var Kristian K.Lund

Onsdag 25 juni 2008 tok eg fly fra Bergen til Rygge, og møtte Michael og en kompis av han på flyplassen der.
Michael har eg møtt på forum, og har "blitt kjent" med han over msn. Han og broren har masse gromme amerikanere, blandt annet en 68 camaro(600hk) en 57 chevy med pressemotor på rundt 1000hk også et 66 elcamino prosjekt, samt en del annet gromt, men uansett så plukka han meg opp på flyplassen deretter ble det en liten harrytur til sverige før vi senere møtte selger av nova og gjorde handel :)
 
Novaen var i OK stand, men den var avskilta pga kappa fjører framme og rakarør eksos.
Kjørte bilen til rosendal med prøveskilter, noe som gikk greit egentlig. Bilen er kjempebra på veien, utenom at det er 3-4cm bakkeklaring og at batteriet var kast, så hver gang vi stoppa måtte den hjelpes i gang med startkabler (den lader 14 volt når den først starter) men batteriet tar ikkje i mot strøm, så det er bytta ut med et nytt et.
Etter å ha tilbringa noen dager på en hytte i rosendal hvor vi reiv vegger og spikra opp nytt, så kom Sigve fra Berland, fra Bergen med båt, hvor han hadde med seg prøveskilter. Vi kjørte hjem med novan og nå står den på tunet å venter på nye fjører og dempere før eu godkjenning :D
Camaroen ble byttet sommeren 2008 med en -65 Chevelle med 454 cid.
Tilbake