UOPPDATERT INFO SOM IKKE ER ARKIVERT

Hei. Tok noen bilder i klubben for ca. en måned siden(22.feb. og 5.mars). Du kan jo velge om det er noe å legge ut på klubben sine sider på nettet. Hilsen Oddvin & Trine

---------------------------------------------------------------------------------------------
Legg inn bilder fra CD på Cato Gunnar Hatlem sin -89 Chrysler Le Baron Cab
Sort, Mørk blå inni og Brun Cab. 2,5L Turbo

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hei !

Vi har akkurat opprettet et internett forum for klassiske Cougar i Norge (1967 - 1973), og ønsker velkommen alle som eier eller har interresse for disse bilene. Forumet er et forsøk på å samle likesinnede for utveksling av historier og erfaringer utenfor den tradisjonelle treffarenaen.

Dersom du er eier av en klassisk Cougar eller er interressert i denne bilen, oppfordres du derfor til å registrere deg på

http://cougar.lhmr.org

og bli med på å bygge opp et livskraftig diskusjonsforum.

Håper du vil være med å spre dette budskapet på hjemmesider, i klubb blader, til bekjente o.l.

Hilsen
Bjørn Tore Kristoffersen
Klassisk Cougar Forum Norge

Hei, Sender et tips til deg. Besøk http://www.usamcar.no/ Den første nordiske søkemotoren for classic american cars.... Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis du har kommentarer eller ikke ønsker mer spam fra oss. Med vennlig hilsen Webmaster http:\\www.usamcar.no http:\\www.usamcar.com http:\\www.usamcar.net http:\\www.usamcar.org

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAUGESUND AMCAR CLUB’s

HOTELL TREFF 2006

 

  Vi har gleden av å invitere dere til en ny epoke i klubbens historie.
Etter mange år på Hovden har vi nå valgt indre Hardanger for vårt årlige hotell treff.
Helgen 15-17 september skjer det – vi inntar Rica Brakanes Hotell i Ulvik.
For info om hotellet, se www.brakanes-hotel.no

  Priser og betingelser:
Per person per weekend i dobbeltrom med halvpensjon          NOK 1.190,-
Tillegg enkeltrom, per døgn                                                     NOK    220,-
Per person torsdag-fredag i dobbeltrom med frokost   NOK    495,-
Per person fre-lør eller lør-søn i dbl.rom m/halvpensjon           NOK    695,-
Barn 0-3 år i foreldres rom uten ekstraseng                             Gratis
Barn 3-15 år med ekstra seng                                                 50%
Det vil bli middag/buffet fredag og lørdag kveld samt frokost lørdag og søndag.
Det blir lørdags cruising med lunsj i fin gammel tradisjon.
Hotellet har charterbåt for båttur på Hardangerfjorden.  For bestilling samt tid og priser, snakk direkte med hotellet ved ankomst.

For påmelding og andre opplysninger, (bl.a. avbestillingsregler), ta kontakt med vår Rolf Vestvik på tlf.  48 99 64 87.
Påmeldingsfrist: 15. juli
Velkommen alle sammen til et flott hotell i fine omgivelser til en helg med hyggelige folk.

  Hilsen
Styret i Haugesund Amcar Club

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei dere i AccAskøy!
 
Jeg har vært medlem i ACCN i mange år, og har en Dodge Van B350 LE som har vært familiens nr. 2 - bil siden 1992. Jeg kjøpte den av 1. eier, bilen er en 1988 - modell med en 318 V8 bensin.
Bilen er kun kjørt ca. 130.000 og er helt original med unntak av utvendige speil og stigtrinn.
Den er registrert som 7 - seters personbil og er nøyaktig 3500 kg, slik at den kan kjøres på nye klasse B - sertifikater.
 
Der er EU - godkjent frem november 2006, og jeg har en liste fra verkstedet over ting som nok må gjøres med bilden ved neste EU - kontroll. Ellers er den i bra stand og meget pen innvendig, men den har endel karosserirust nederst på dørene og i bunnen bak.
 
Bilen har nesten ikke vært kjørt de siste årene, og på grunn av plassmangel må jeg nå selge den. Jeg har avertert den på Finn, men fikk stort sett bare henvendelser fra russ som ville kjøpe.
Jeg synes det er for ille at bilen skal "herpes" i russefeiring, den er for god til det, selv om den trenger litt platearbeid og teknisk arbeid........
 
Derfor lurer jeg på om noen i klubben kan være interessert i å overta den, selger den heller billig til noen som har lyst å fikse den og ta vare på den.
 
Jeg legger ved noen bilder, ta bare kontakt på mail eller på tlf. 95265984 dersom noen skulle være interessert.
 
Vennlig hilsen
 
Eivind Ingolfsen
Askvegen 245
5307 ASK

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hei, jeg har kjøpt den Pontiac Poenix 2 dørs coupe 1978mod som Ronny Flagtvedt. også har jeg solgt min Ford Thunderbird. Hilsen Glenn-Andre` skråmestø

----------------------------------------------------------------------------------------

Hei på dere i ACC Askøy!

 Jeg har forgjeves forsøkt å få tak i dere på telefon, så derfor sender jeg heller en infomail. Håper dere finner dette interessant og tar kontakt med meg. Jeg er alltid tilgjengelig på mobil!
Saken er nemlig at vi her på Pers har et meget populært opplegg for bilklubbtreff som vi kjører flere ganger hver vår/sommer for alle mulige bilklubber i Norge. Det er en helpakke som inkluderer alt av bo- og bevertning, samt at vi hjelper aktivt til med betydelige reussurser for planlegging, markedsføring og gjennomføring av arrangementene. I tillegg er jeg glødende autofil selv, og sørger alltid personlig for at arrangementene blir optimale både for utstiller og eventuelt deres familier, samt lokale og tilreisende publikum (vi har over 160 000 gjestedøgn i året).
Både prismessig og arrangementsmessig (lokaler og utstillingsområde) ligger forholdene til rette for at vi kan levere en meget attraktiv og morsom samling. Det beste beviset på dette må jo være bilklubber som kommer tilbake år etter år. Vi begynner å bli forholdsvis drevne på dette etterhvert, samtidig som vi stadig utvikler nye ideer til skreddersydde arrangementer. Med spesielle og interessante biler som midtpunkt burde forholdene ligge godt til rette for et oppsiktsvekkende og publikumstiltrekkende arrangement.
Pers er et av de største hotellresortene i Norge, med sine nær 1100 senger, eget badeland, spa-avdeling, bowling, golf-bane, museer, motorsentre, skianlegg, samt flere innendørs/utendørs barer og restauranter. I tillegg disponerer vi gaten og en stor parkeringsplass foran hotellet, samt garasjer i to etasjer som vi benytter som utstillingsplasser. Pers kan tilby et variert utvalg av innkvartering etter lommebok og ønske. Gjestene kan velge mellom Pers Hotell, Pers Leiligheter, Dalen Leiligheter, Bruket Leiligheter, Pers Motell og Pers Hyttepark ) se eventuelt mer på www.pers.no . Gol ligger sentral mellom Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er mange gode alternativer for eventuelle utflukter/kjøreturer i umiddelbar nærhet til hotellet.

 Her har jeg satt opp noen av de forskjellige aktivitetene vi har gjennomført med stor suksess ved andre treff. Det er selvfølgelig mange forskjellige kombiløsninger av aktiviteter vi kan gå for, samt at arrangementet kan kjøres så storslagent eller lite og intimt som man ønsker. Men her er i alle fall et forslag til en 3-dagers samling, feks en weekend:

 Dag 1: Ankomst

 Dag 2: Utstilling og bankett

Dag 3: Avslutning og cruising

 Så, det var en liten smakebit av det vi kan få til. Pers er uansett et meget populært og hyggelig sted å være, som gjør at både utstillere og eventuelle ledsagere/familie vil få en meget trivelig helg sammen. Håper dette kan være av interesse, og skulle dere ønske et helt annet opplegg, burde det aller meste la seg gjøre. Dette var bare noen forslag som vi har gjennomført tidligere. Organisatorene fra klubbene får selvsagt svært gode rabatter under arrangementet. Dersom Pers er lite kjent blandt medlemmene, kan den ansvarlige for en samlingen gjerne komme og oppleve produktet en helg. Da kan vi også sette av tid til mer planlegging sammen med dere.  

 Priser:
I utgangspunktet er mai og juni de mest prisgunstige, men arrangementene lar seg i prinsipp gjennomføre hele sommerhalvåret. Vi kan kan nært sagt tilby alle kategorier og priser for de som kommer til oss, helt ned til enkle 4-personers hytter for 1000,- pr.hytte pr. helg. Men det mest populære er følgende tilbud:

 Et opphold med 2 overnattinger med helpensjon og Tropicana Party i denne perioden koster ordinært kr 2380,- pr. person i dobbeltrom. Vi kan tilby det til dere for kr 1750,- pr. person for hele weekenden inklusiv Tropicana inngang. Da sitter dere skjermet til middag med bordservering av drikke, og matforsyning fra vårt populære mattorg. I tillegg kan inntil 4 personer får oppgradert rom (suite) uten tillegg i prisen, og alle Spa behandlinger får dere 20% på. Dere betaler ingenting for planlegging eller støtte til arrangementet. Det kan jeg trygt si er et meget godt tilbud....men dess flere deltakere, dess bedre pristilbud!
 
Barn 4-11 år kr 520,- inkl Tropicana inngang
Barn 11-18 år kr 940,-. Inkl Tropicana inngang
Dette  er rabatt på samme nivå som for de voksne, altså meget bra

Dersom vi skal få inn bilene til lokalet der dere har festmiddagen, blir det i Bjørnehallen, som er den store bankettsalen vår. Det er en artig og populær vri på arrangementet. Et slikt ekstraarrangement vil med ca 100 deltakere kommer på ca 200 kr pr voksen og 100 kr pr barn uansett alder. Da får dere egen festmiddagsoppdekning og bordservering, eventuelt med musikk og lysshow. Bilene plassseres rundt bordene. Blir dere flere synker prisen selvsagt siden hovedkostnaden ved dette er ekstrabetjening og servitører. Jeg stiller selv uansett kostnadsfritt.

 Håper dette fatter interesse, og at vi hører fra dere igjen senere! Vi vil svært gjerne se dere på Pers!

 Åsmund Varden
Økonomidirektør
Pers Hotell
Tel     +47 32 02 30 00
Tel dir +47 32 02 32 06
Fax    +47 32 02 31 01
Mob   +47 97 11 71 77
asmund.varden@pers.no

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hei, her er linken til Blackcar.

www.blackcar-llc.com/

--------------------------------------------------------------------------------------

Sjekk denne:

 http://www.autohobbydigest.com/MysteryChrysler.html
 
Oddvin

------------------------------------------------------------------------------

Jeg vurderer en kjøretur ned til Zeebrugge i Belgia. (115 mil fra Hirtshals til Zeebrugge) Til "The Cadillac Grand European" treffet i (1-3 September.) Jeg vurderer det foreløbig, og vil spørre andre Cadillac owners når jeg kommer hjem fra jobb. Lurte på om du vet om noen i ditt destrikt som kunne tenke på å ta turen. Tenkte på å spør Rune Hjortland, Helge Bilstad, Ivar Jensen,og Jostein skeie.. Tror det ville vert "knallbra" med en bra Norsk deltagelse. Jeg vil kjøre via Kristiandsand, Hirtshals og videre nedover til Belgia Zeebrugge. Det ser ut som et veldig (seriøst treff), med hotel opphold, middag og underholdning. Her er noen linker om treffet; http://www.classic-cadillac.com/modules.php?op=modload&name=News&file=articl e&sid=100 http://www.classic-cadillac.com/index.php Ellers kan du presentere Cadillacen på denne siden; http://www.classic-cadillac.com/modules.php?set_albumName=membercars&&op=mod load&name=gallery&file=index&include=view_album.php MVH Arild Kolnes
arildkolnes@c2i.net
--------------------------------------------------------------------------------------------------