NY LOGO TIL AMERICAN CAR CLUB ASKØY.

Stem på det foslaget du liker best på e-mail accaskoy@hotmail.com eller på SMS til Mobil 986 63 718.

Skriv på ditt navn, tlf.nr og e-mail adresse.

LYKKE TIL!!!!!!!

LOGO 1 fra Oddvin Skråmestø. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

 

LOGO 2 fra Roy Rodvelt er en logo i samme sjanger som ACCL, uten ørn eller flagg, tegnet i farger. Ser for seg et motiv fra en gammel amerikansk bensinstasjon med søylepumper og 3 biler utenfor, og med "American Car Club Askøy" over.

Logo 3 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 4 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 5 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 6 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 7 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 8 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag.Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 9 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 10 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 11 er fra Arne Torsvik. Han sier at vi må gjerne komme med forslag som kombinerer de ørnene, flaggene og teksten som er brukt på alle hans forslag. Gi beskjed om du synes logoen skal være tegnet eller som bilde.

Logo 12 er fra Roy Rodvelt. Han foreslår å bruke omrisset til Amerikansk veiskilt som her illustrert, og skrive "American Car Club Askøy" inni. Altså få det tegnet.

Logo 13 er fra Idèmaker Finn H.Andreassen, viderutviklet av Roy Rodvelt og designet og tegnet av Kim Andrè Nesse. Det kan forandres på etter forslag. Blandt annet kan tekst legges på i annet format.

Logo 14 er et forslag på sammensetning fra Leif Johansen som bygger logoer tegnet av Arne Torsvik.