1976 Chevrolet Corvette Stingray L48Eier er Hogne Mjelstad

Juni 2008 er Hogne endelig eier av en hvit Corvette Stingray L48 1976 Modell.
Gått 113000 Miles
Er hentet fra Melbourn
Motoreffekt 134 KW
Slagvolum 5735cm3

Jeg kjøpte bilen i 2008 fra en kar i Drammen som hadde importert den fra Melbourne.Jeg har i den tiden den har vært i mitt eie gjort mye med bilen,følgende har blitt utbedret eller utskiftet:Nytt eksosanlegg,4 nye dekk og felger,nye seter.ny midtkonsoll,nytt panser,nytt glasstak,nye bunner,ny tverrgående fjær bak,4 nye støtdempere,nytt teppe,nye dørtrekk,4 nye calippere og bremseskiver,alt av bremser til håndbrekk er skiftet,nye stag bak ,alle lys på bilen,nye innvendige luker bak seter er skiftet.nye utvendige speil,ny power steering,nye sikkerhetsbelter.
Motor og gir er det ikke gjort noe med,den starter og går pent,den girer som den skal men jeg har brukt bilen så lite at utover det vet jeg lite når det gjelder motor og driverk.Det som må skiftes er øvre del av vindusramme(denne følger med) jeg har tettet det slik at det ikke lekker inn.
Turteller og trippteller er defekte,fikk oppgitt at den var gått 113000 miles når jeg kjøpte den men om det stemmer gir jeg ingen garanti om,resten av instrumentene virker.Bilen er ok i lakken,det nye panseret er lakkert matt sort noe som passer bra til bilen.Den gikk igjennom hos Biltilsynet i 2009 uten noen form for merknader.
 Sønn til Hogne, Stian, som også er medlem er nyutdannet lastebilreperatør og har vært til god hjelp på mange av jobbene. Øystein Fengestad har også bidratt med litt sveising. Hogne takker alle for god hjelp og støtte.Tilbake